individuele begeleiding

Ik, Mark Houtveen, createur van MindfulNU, begeleid en coach iedereen met vragen die betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld hoe om te gaan met stress en angst, hoe om te gaan met vragen op het gebied van zingeving, met situaties op het werk of in relaties. Ik help met innerlijke vergeving (een wonder) en bied de kans om met meer bewustzijn het leven te leven.


Tevens voeg ik elementen van empatisch luisteren en vormen van compassie als vanzelfsprekend toe aan deze begeleiding.


Zo’n begeleiding verschilt van persoon tot persoon.


Laat u verrassen, dan doe ik dat ook.
Want uiteindelijk begeleiden we elkaar!

Voor het persoonlijk begeleiden zijn er vele mogelijkheden en gebruiken wij vele invalshoeken. Geheel afhankelijk van de levensfase waarin u zich bevindt en de vraagstukken die voorliggen.

 

Wij kunnen u tevens, als dat vanwege privacyoverwegingen en/of een druk bezet programma gewenst is, persoonlijk begeleiden in een meer een-op-een aanwezigheid gedurende een dag of een aantal dagen per week.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van persoonlijke begeleiding?

 

Neem contact met ons op en we vertellen uw graag alle details en verzorgen graag een offerte op maat naar uw wensen.

De mindfulness trainingen kunnen wij ook 1-op-1 aanbieden of u kunt zich aanmelden als groep van 2 of bijvoorbeeld 4 personen als u liever niet aan een grotere groepstraining mee wilt doen.

 

Dat kan onder andere zijn om privacy redenen. Dat kan op een door u gewenste locatie en anders bieden wij u een locatie aan.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van individuele Mindfulness trainingen? Neem contact met ons op en we vertellen uw graag alle details en verzorgen graag een offerte op maat naar uw wensen.

Bekijk ook ons andere aanbod

8-weekse MBCT/MBSR training

Wij geven de 8-weekse mindfulness training op meerdere avonden in de week en op diverse locaties, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit.

Op maat geschreven trainingen

MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven en scholen.

 

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd.

Mindful meditatie

Op een toegankelijke wijze kunt u komen kennismaken met de vele vormen van mediteren. Gelardeerd met muziek, teksten en thematische boodschappen zijn de bijeenkomsten telkens weer verrassend, origineel en leerzaam.