mediteren voor bedrijven

Met meer compassie en in volle aandacht en bewustzijn het leven leven! Dat is wat mediteren ons kan schenken.

 

Thuiskomen

Mediteren is oefenen voor leven in aandacht, vriendelijk, in het moment zelf en niet oordelend. Het gaat over het aanvaarden van alles wat er is en een wakkere en ook respectvolle houding aannemen in het hier en nu.

Mensen ervaren van nature snel stress en ongemak. En ook door de veranderingen in onze leefwereld en een soms hoge werkdruk is het moeilijker geworden om de werkzaamheden op een vloeiende wijze uit te voeren en het leven te leven in dit moment. Velen ervaren stress door de werkdruk, de inhoud van de functie, het pesten, gevoelens van afzondering, onzekerheid over de toekomst en angst om het niet goed te doen.

 

Mediteren kan helpen om gemakkelijker in het moment te komen en zijn, en op een andere wijze om te gaan met onze gedachten en gevoelens. Want uiteindelijk zijn het niet (enkel) die externe factoren die voor stress zorgdragen maar de manier waarop wij zelf in het leven staan.

 

Voor alle lagen van uw bedrijf is bewustwording een manier om meer ruimte aan het individu te geven en tegelijkertijd het bedrijf zelf steeds interessanter, opener en effectiever te laten zijn.

 

Met de meditatiebelevenissen van Mindfulnu kunnen u en uw collega’s kennismaken met de vele vormen van mediteren en mindfulness.

 

Zie onderstaand onder de diverse tabs voor de opzet van de bijeenkomsten en de (muzikale en dichterlijke) boodschappen die we meegeven door tijdens elke bijeenkomst een ander thema uit te diepen.

 

Voor meer informatie over onze meditatiebelevenissen en het boeken van een (wekelijkse) bijeenkomst voor (in) uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen via 06 53487249 of stuur ons een e-mail door op onderstaande button te klikken.

Mediteren werkt uiteindelijk stress verlagend zonder dat dit het doel/streven is van mediteren, de eeuwigdurende paradox van het leven!

 

Meer compassie voor jezelf en elkaar

 

Verhoging effectiviteit/creativiteit

 

Verbetering van de concentratie

 

Uiteindelijk een gezondere organisatie

 

Meer onderlinge verbondenheid

Met de meditatiebelevenissen van Mindfulnu kunnen u en uw collega’s kennismaken met de vele vormen van mediteren.

 

Zitmeditatie, chakrameditatie, stilte meditatie, klankschaalmeditatie et cetera. Ik, Mark Houtveen, zal u tevens inwijden in de beginselen van mindfulness.

 

Daarnaast zet ik op een creatieve wijze een muzikale toon neer gedurende de bijeenkomsten en krijgt u thematisch telkens weer nieuwe boodschappen mee. Met voordrachten, gedichten en speelse oefeningen met een diepere laag. Iets waar we allemaal van kunnen leren en waarmee we onszelf verrijken en we nog intenser het leven kunnen omarmen. Thuiskomen in jezelf en op het werk.

 

Idealiter duren deze bijeenkomsten 1 ½ uur. Uiteraard kunnen we in onderling overleg op een andere invulling en tijdsduur uitkomen. Ik geraak graag met u in overleg om uiteindelijk te komen tot maatwerk en om te bezien of we op een structurele basis kunnen samenwerken en daarbij tevens de voortgang monitoren.

 

Mijn wens is het om elkaar op een open en liefdevolle wijze te ontmoeten en ontdekken.

Onze aanbieding aan u!

 

Indien u een o­fferte van ons binnen één maand ná ontvangst ervan accordeert verkrijgt u per 10 geboekte bijeenkomsten er één gratis (tot een maximum van 4 gratis bijeenkomsten).

 

Dit is een éénmalige actie.

Bekijk hier ons andere aanbod

8-weekse MBCT/MBSR training

Wij geven de 8-weekse mindfulness training op meerdere avonden in de week en op diverse locaties, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit.

Geheel naar uw wensen

Wij begeleiden u een-op-een met vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke ontwikkeling. En tevens kunt u individueel of in een kleine(re) groep een mindfulness training volgen.

Op maat geschreven trainingen

MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven en scholen.

 

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd.