tarieven groepstrainingen

Met liefde en aandacht verzorgen wij voor u deze trainingen.
Gedachten komen en gaan en wij leren er een andere verstandhouding mee te krijgen.

 

Minder piekeren en somberheid. Anders leren omgaan met gedachten, angst, en verdriet. Een hogere concentratie. Minder stress en depressie. Meer bewust in het leven staan.

 

Kortom, kom beleven en samen ervaren hoe het leven in volle bewustzijn geleefd kan worden. Er gaat letterlijk en figuurlijk een nieuwe wereld voor u open.

Vraag ons naar de voorwaarden voor een (individuele) mindfulness training!

Heeft u al dan niet tijdelijk een smalle beurs en dus al dan niet tijdelijk in uw leven minder te besteden deel dit dan met ons en we zullen altijd samen met u bezien of en wat voor mogelijkheden we samen kunnen ontdekken. Voor nu of voor in de nabije toekomst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van individuele Mindfulness trainingen?

 

De mindfulness trainingen kunnen wij ook 1-op-1 aanbieden of u kunt zich aanmelden als groep van 2 of bijvoorbeeld 4 personen als u liever niet aan een grotere groepstraining mee wilt doen. Dat kan onder andere zijn om privacy redenen.

 

Neem contact met ons op en we vertellen uw graag alle details en verzorgen graag een offerte op maat naar uw wensen.

Download hier onze voorwaarden

 

 

    

Bekijk hier ons aanbod

8-weekse MBCT/MBSR training

Wij geven de 8-weekse mindfulness training op meerdere avonden in de week en op diverse locaties, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit.

Geheel naar uw wensen

Wij begeleiden u een-op-een met vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke ontwikkeling. En tevens kunt u individueel of in een kleine(re) groep een mindfulness training volgen.

Op maat geschreven trainingen

MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven en scholen.

 

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd.

Mindful meditatie

Op een toegankelijke wijze kunt u komen kennismaken met de vele vormen van mediteren. Gelardeerd met muziek, teksten en thematische boodschappen zijn de bijeenkomsten telkens weer verrassend, origineel en leerzaam.