agenda en locaties van onze groepstrainingen

Mindfulnu geeft haar trainingen vanuit een creatieve en energieke locatie in Amsterdam. Laat u inspireren door ons als begeleider en de omgeving.


Naast deze groepstrainingen kunt u ook als individu of in een kleine groep de training volgen. Daarnaast begeleiden wij mensen individueel met vragen die betrekking hebben op de persoonlijke ontwikkeling. Zie daarvoor de pagina individuele begeleiding.


Uiteraard kunnen wij ook voor groepen en individuen de trainingen op andere locaties en andere data verzorgen.

Vraag ons naar de mogelijkheden van het volgen van een groepstraining Mindfulness of een individuele begeleiding.

 

U bent uiteraard altijd van harte welkom om de training individueel te komen volgen of met een door u geselecteerde groep vrienden, familie, kennissen. Met uw partner of collega’s van het werk.

 

En ook de locatie waar de training gehouden wordt is in onderling overleg bespreekbaar.

 

U mag zich vrij voelen ons te contacten zodat we in een open uitwisseling de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

 

Dank voor uw aandacht,
Mark Houtveen

Bekijk hier ons aanbod

8-weekse MBCT/MBSR training

Wij geven de 8-weekse mindfulness training op meerdere avonden in de week en op diverse locaties, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit.

Geheel naar uw wensen

Wij begeleiden u een-op-een met vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke ontwikkeling. En tevens kunt u individueel of in een kleine(re) groep een mindfulness training volgen.

Op maat geschreven trainingen

MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven en scholen.

 

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd.

Mindful meditatie

Op een toegankelijke wijze kunt u komen kennismaken met de vele vormen van mediteren. Gelardeerd met muziek, teksten en thematische boodschappen zijn de bijeenkomsten telkens weer verrassend, origineel en leerzaam.