mindful meditatie

Naast onze mindfulness trainingen en individuele begeleiding geven wij op diverse momenten en diverse locaties tevens meditatiebijeenkomsten waarin we samen de wereld van het mediteren in allerlei vormen ontdekken.

Mediteren werkt stressverlagend, zorgt voor een betere concentratie en meer lichaamswarmte. U wordt er creatiever van, kunt zich beter concentreren en bent meer in balans.

 

En u zult in staat zijn om met meer compassie het leven in volle aandacht te leven.

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen. Groot, klein, alle leeftijden, mannelijk en vrouwelijk & voor alle religies en levenspatronen.


Kom kennismaken met de vele vormen van mediteren. Chakrameditatie, loopmeditatie, stilte meditatie, klankschaalmeditatie et cetera. Ik zal u tevens inwijden in de beginselen van mindfulness.


Daarnaast zet ik op een creatieve wijze een muzikale toon neer gedurende de bijeenkomsten en krijgt u thematisch telkens weer nieuwe boodschappen mee. Waar we allebei van kunnen leren.


U bent welkom.

Elke zaterdagochtend van 09.30 – 11.00 uur mediteren wij bij Regenbooggemeente, Van Ollefenstraat 9 (voorheen mediteerden wij in Het Anker). Meld u nu aan!

 

De bijeenkomsten zijn niet geloofsgericht en worden met alle liefde en respect gehouden in een open en vrijmoedige ruimte die wij aldaar huren.

 

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen. Groot, klein, alle leeftijden, mannelijk en vrouwelijk & met eerbied voor alle religies en levenspatronen.

 

Kom kennismaken met de vele vormen van mediteren. Chakrameditatie, loopmeditatie, stilte meditatie, klankschaalmeditatie et cetera.

 

Ik zal u tevens inwijden in de beginselen van mindfulness.

 

Daarnaast zetten we op een creatieve wijze een muzikale toon neer gedurende de bijeenkomsten en geven we thematisch telkens weer nieuwe boodschappen mee. Waar we allebei van kunnen leren.

 

Voor een kleine bijdrage begint u uw weekeinde met meer aandacht.

 

U bent welkom (graag wel aanmelden vanwege de grootte van de groep).

De bijdrage voor een kennismaking bedraagt 3,50 euro.

 

Strippenkaart voor 10 bijeenkomsten (onbeperkt geldig): 60 euro.

 

Een losse deelname wordt tegen een bedrag van 7,50 euro vergoed.

 

Als u iemand aandraagt voor een kennismaking dan krijgt uzelf vier strippen gratis nadat uw strippenkaart vol is.

 

Wilt u meer informatie over de bijeenkomsten en/of u aanmelden dan kunt u contact met ons opnemen via 06 53487249 of stuur ons een e-mail door op onderstaande button te klikken.

Regenbooggemeente (‘De Ark’)

Van Ollefenstraat 9

1065 GJ Amsterdam (Slotervaart)

De volgende meditatiebelevenis zal hier aangekondigd worden. Blijf wakker en alert …

Bekijk hier ons andere aanbod

8-weekse MBCT/MBSR training

Wij geven de 8-weekse mindfulness training op meerdere avonden in de week en op diverse locaties, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit.

Geheel naar uw wensen

Wij begeleiden u een-op-een met vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke ontwikkeling. En tevens kunt u individueel of in een kleine(re) groep een mindfulness training volgen.

Op maat geschreven trainingen

MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness voor bedrijven en scholen.

 

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd.