MindfulNU is tevens gespecialiseerd in mindfulness & mediteren voor bedrijven en scholen

Wij kunnen u en uw medewerkers in groepen trainen of privétrainingen verzorgen. Trainingen die down to earth zijn en volledig onderbouwd. En tegelijkertijd bieden deze mindfulness trainingen veel ruimte voor innerlijke ontwikkeling. Iets waar zowel de individuele medewerker/mens als uw organisatie de vruchten van kan plukken.

Er zijn inmiddels vele grote en kleine bedrijven, intstellingen en scholen die mindfulness training grootschalig aanbieden aan hun medewerkers. Zij zien de effecten daarvan dagelijks terug in hun organisatie.

 

Maar bovenal is deze mindfulness training een verrijking voor elke medewerker als mens. Men is in staat om met eenvoudige aanwijzingen, diverse meditatievormen en cognitieve oefeningen tijdens het werk en daarbuiten de aandacht en concentratie te verhogen en nog intenser het leven te omarmen.

 

Thuiskomen in jezelf en op het werk!

Op maat geschreven trainingen

Binnen scholen geven we mindfulnesstrainingen voor leerkrachten. Deze trainingen zijn gebaseerd op het officiële MBCT – MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma, gelardeerd met praktische oefeningen voor tijdens het werk en in de klas.

Geheel naar uw wensen

Binnen bedrijven geven we mindfulnesstrainingen. Deze trainingen zijn gebaseerd op het officiële MBCT – MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma, gelardeerd met praktische oefeningen voor tijdens het werk en in de besprekingen.